Jubileumconcert 100 jaar V.I.V.O.

In 2021 bestond muziekvereniging VIVO uit Veessen 100 jaar. In het najaar van 2022 willen wij hier uitgebreid bij stil staan!
Op 19 november zullen wij een groots jubileumconcert gaan geven m.m.v. artiest René van Kooten! René van Kooten is een Nederlands musicalster, zanger en acteur en is bekend van o.a. The Passion en Beste Zangers.
De Noord zal om worden gebouwd tot concertzaal met licht en geluid, een tribune om te zitten en staanplaatsen om lekker mee te dansen op alle bekende nummers die gespeeld en gezongen gaan worden. VIVO speelt samen met een combo, bestaande uit een drummer, twee gitaristen en een toetsenist. Hiermee zal de zanger René van Kooten worden begeleid. Daarnaast vult Lemonade Band ook een gedeelte van de avond. Een mooie samenwerking voor dit speciale concert.
Wilt u dit geheel met ons mee vieren en beleven, dan bent u van harte welkom in sporthal de Noord, Veesserenkweg 39, te Veessen. Een kaart in de voorverkoop via de leden of verkooppunten is €10,00 en aan de deur €12,50. Er is een beperkt aantal kaarten dus OP = OP!
U kan bij verschillende verkooppunten uw kaarten kopen. Deze punten zijn Bakkerij Draaijer in Veessen, Bruna in Heerde en Boekwinkel Shalom in Wapenveld.