V.I.V.O. houdt jaarlijks acties die zij organiseren voor de inwoners van Veessen, Vorchten, Marle en Broek. Al deze acties zorgen ervoor dat Muziekvereniging V.I.V.O. kan blijven bestaan, al meer dan 95 jaar!

Potgrondactie

De potgrondactie vindt plaats in februari/maart en wordt georganiseerd door de Eiermarktcommissie. Leden gaan met lijsten langs de deur waarop men aan kan geven hoeveel potgrond men wil bestellen. De zakken zijn 40 liter en kosten €4,- per stuk. Later wordt de potgrond bezorgd bij de inwoners. Woont u in Veessen, Vorchten, Marle of Broek en wilt u (na)bestellen? Vul dan het contactformulier in en het wordt bij u thuis bezorgd.

Donateurs actie

Mensen die V.I.V.O. een warm hart toedragen en ons steunen met een vaste financiële bijdrage per jaar zijn erg belangrijk voor het voortbestaan van de verenging. Donateursgelden worden bijvoorbeeld gebruikt voor de aanschaf van nieuwe muziekstukken en instrumenten.

De donateursgelden worden geïncasseerd of contact opgehaald in de maand februari. Dit wordt gelijk met de potgrond actie gedaan. U kunt donateur worden vanaf €5,- per jaar. Voor nog geen 10 cent per week steunt u zo de vereniging!

Donateur worden? Vul dan dit formulier in!

Uienactie

Nadat er in september enkele leden naar de polder gaan om te zien hoe de uien erbij liggen en wat het kostenplaatje gaat worden, worden in oktober de uien door de leden verkocht. Met auto’s gaat men langs de deuren in Veessen, Vorchten, Marle en Broek. De uien zitten in zakken van 10 kg. Verkoper gemist? Geen probleem, ook hierbij kunt u via het contactformulier alsnog bestellen.

Oliebollen actie

Half december komen de leden met lijsten langs bij de inwoners van Veessen, Vorchten, Marle en Broek om bestellingen op te nemen. Er kan worden gekozen uit oliebollen of appelbeignets. De oliebollen komen verpakt binnen en de appelbeignets worden op Oudejaarsdag ’s ochtends vroeg ingepakt door de bestuursleden. De leden brengen in de loop van de ochtend de bestellingen weg.

Oud ijzer actie

De oud ijzer actie is in het leven geroepen tijdens het organiseren van een jubileumconcert. Deze actie liep zo goed, mede door de prijs die voor het oud ijzer werd gegeven, dat wij dit blijven inzamelen. Heeft u oud ijzer en wilt u dit kwijt? Denk dan eens aan ons! U kunt via het contactformulier met ons een afspraak maken. Wij halen het oud ijzer dan bij u op.