Kerstconcert muziekvereniging V.I.V.O.

Kerstconcert Muziekvereniging V.I.V.O.

Op zaterdag 16 december houdt muziekvereniging V.I.V.O. een kerstconcert. Het belooft een muzikale avond te worden waarbij er verschillende soorten kerstmuziek zullen worden gespeeld, zoals de bekende Jingle Bells, maar ook A Spanisch Christmas Carol geschreven door Patrick Millstone. Daarnaast zal er uiteraard een kraam zijn voor warme chocolademelk en glühwein.

Misschien heeft u de flyer al voorbij zien komen dat onze muziekvereniging op zoek is naar nieuwe leden in het orkest. Lijkt het u leuk om in een orkest te spelen? Kom dan zeker kijken tijdens ons kerstconcert!

Het concert begint om 19:30 uur en wordt gehouden in Sporthal De Noord, Veesser Enkweg 39 in Veessen. De toegang is gratis.

Eiermarkt in Veessen op zaterdag 8 juli

Het is weer zover! Op zaterdag 8 juli organiseert Muziekvereniging V.I.V.O. de jaarlijkse Eiermarkt. Vanaf 13:00 uur tot 21:00 uur zullen er in de Kerkstraat marktkramen staan. Hier worden diverse producten verkocht en zijn er verschillende oude ambachten te zien. Ook kunt u foto’s van oud Veessen bezichtigen. Er is een rommelmarkt en ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals een sprinkussen.  

Daarnaast is er een vol muzikaal programma met verschillende optredens. Zo zijn er verschillende dweilorkesten, waaronder Veessens eigen Iesselbloazers. Tevens zal er een optreden zijn van The One Night Stand blues band en zanger Gerben Tijssen. De markt is gratis toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

Harry van Bruggen – Nieuwe dirigent V.I.V.O. Veessen

Met veel trots stellen we u onze nieuwe dirigent; Harry van Bruggen voor.

Wij zijn blij dat wij, na het vertrek van Johan Verheij, in zo’n korte periode onze nieuwe dirigent aan u kunnen voorstellen.

Harry is al zijn hele leven met muziek bezig. Hij heeft zijn harmonie en fanfare directie Bachelor of Music afgerond aan de hogeschool Zuyd bij Dhr. H. van Loo. Daarnaast heeft hij verschillende masterclasses gevolgd, o.a. bij Dhr. Tijmen Botma, Jurjen Hempel. Alex Schillings. Harry heeft o.a. gewerkt als dirigent bij een van de beroeps-fanfare orkesten van de Koninklijke landmacht (RFGGJ). Op dit moment dirigeert hij het Rhedens Fanfare Corps en de Hasselts Fanfare.

Het is mogelijk om onze nieuwe dirigent te ontmoeten tijdens de jaarlijkse zomeravondconcerten van V.I.V.O. Op 27 juni is het eerst concert in het Heerder Broek en Hoorn. Het tweede concert is op 4 juli bij de muziekkoepel in Veessen. Beide concerten beginnen om 19:30 uur. Daarnaast organiseert V.I.V.O. op zaterdag 8 juli weer haar jaarlijkse eiermarkt in Veessen. De eiermarkt start om 13:00 uur en er is een vol programma met activiteiten voor jong en oud!

« Oudere berichten