Met veel trots stellen we u onze nieuwe dirigent; Harry van Bruggen voor.

Wij zijn blij dat wij, na het vertrek van Johan Verheij, in zo’n korte periode onze nieuwe dirigent aan u kunnen voorstellen.

Harry is al zijn hele leven met muziek bezig. Hij heeft zijn harmonie en fanfare directie Bachelor of Music afgerond aan de hogeschool Zuyd bij Dhr. H. van Loo. Daarnaast heeft hij verschillende masterclasses gevolgd, o.a. bij Dhr. Tijmen Botma, Jurjen Hempel. Alex Schillings. Harry heeft o.a. gewerkt als dirigent bij een van de beroeps-fanfare orkesten van de Koninklijke landmacht (RFGGJ). Op dit moment dirigeert hij het Rhedens Fanfare Corps en de Hasselts Fanfare.

Het is mogelijk om onze nieuwe dirigent te ontmoeten tijdens de jaarlijkse zomeravondconcerten van V.I.V.O. Op 27 juni is het eerst concert in het Heerder Broek en Hoorn. Het tweede concert is op 4 juli bij de muziekkoepel in Veessen. Beide concerten beginnen om 19:30 uur. Daarnaast organiseert V.I.V.O. op zaterdag 8 juli weer haar jaarlijkse eiermarkt in Veessen. De eiermarkt start om 13:00 uur en er is een vol programma met activiteiten voor jong en oud!