Op zaterdag 6 april jl. hield Muziekvereniging V.I.V.O. haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Een goed bezochte avond waarop alle onderdelen van de vereniging zich presenteerden. De drumband liet diverse stukken horen en ook de majorettes lieten hun kunsten zien. Naast leerlingen Emma, Juul en Jordy, die alle drie muziekstukken speelden welke zij ook tijdens hun aankomende examens gaan uitvoeren, deden ook leerlingen van Basisschool De IJsselvallei mee.

Kinderen van groep 5/6 hadden de afgelopen weken onder leiding van Sjoerd de Vries en Daphne Wesseling, beiden muziekdocenten bij V.I.V.O., deelgenomen aan een schoolproject. Tijdens deze avond lieten de kinderen horen wat ze hadden geleerd en maakten ze ook muziek samen met het A-orkest. Door middel van dit schoolproject hoopt V.I.V.O. kinderen enthousiast te maken over muziek en jonge aanwas bij de vereniging te krijgen.

Ook het A-orkest, onder leiding van Hans Verheij, bracht verscheidene stukken ten gehore. Zo stonden Oregon van Jacob de Haan, Antarctica van Carl Wittrock en Happy, een bewerking van het bekende en vrolijke liedje van Pharrell Williams, op het programma.

Tijdens dit concert werden ook een aantal jubilarissen gehuldigd. Zij ontvingen een oorkonde en een speldje voor hun lidmaatschap van de KNMO.

Van links naar rechts: Henri van Werven (40 jaar), Trijnie de Jong (40 jaar), Tony Verhoef (25 jaar), Alida van Welsum (25 jaar), Gerard Bloem (40 jaar) en Johan van der Haar (12½ jaar)

Meer foto’s bekijken? Bezoek dan Vivo Veessen op Facebook!